Binnen

5. Peutergym

Peutergym - heerlijk bewegen met je kindje

Vanaf woensdag 08 september a.s. starten we weer! Aanmelden is niet nodig. Zien we jullie dan?


Je kindje houdt waarschijnlijk meer van klimmen dan de gemiddelde aap. De tafel, de bank, al je meubels moeten het ontgelden. Heeft jouw kleintje ook energie voor tien? Dan is peutergym een leuke activiteit om samen te ondernemen. Maar wat is peutergym precies?

Wat is peutergym?

Kleine kinderen (van anderhalf tot vier jaar) kunnen meedoen aan peutergym. Dit is een soort voorloper op de kleutergym die je kindje straks op school gaat krijgen. Je kleine aapje kan er flink wat energie kwijt, jouw meubels blijven heel en hij leert er ook nog wat van. Zo is peutergym heel goed voor de motorische ontwikkeling. Ook leert je peuter om samen met andere kinderen te spelen.

Elke woensdagochtend is er peutergym in Sporthal de Zwake, te 's-Gravenpolder van 09:15 tot 10:15 uur. Daarna kletsen we gezellig na in onze horeca. Je kan op elk gewenst moment instromen. Kom gerust een keer kijken en proberen of het iets voor jullie is! Aanmelden is niet noodzakelijk.

Wat heb je nodig?

  • gymschoenen

Tarieven

Peutergym
4,70
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.