Buiten

1. Vrijzwemmen

Leef je uit in het zwembad

Wedstrijdje watertrappelen, onderwaterhandstand of gewoon heerlijk zwemmen…Tijdens het vrij zwemmen mag iedereen zich uitleven in het zwembad. Vrij zwemmen kan altijd, ook als het slecht weer is. Gezellig, gezond én goed voor de zwemvaardigheid. Kinderen zonder zwemdiploma zijn welkom onder begeleiding van een volwassene.


Activiteiten 
In de vakanties zijn er vaak leuke activiteiten voor jong en oud. Of je nu met een groepje vrienden of vriendinnen komt, als stelletje of met het gezin, je hebt gegarandeerd een spetterend uitje. Weten wat er te doen is? Check regelmatig onze website en onze Facebook-pagina.

Zwembandjes en -luiers
Zwembandjes of zwemluier vergeten? Geen probleem, ze zijn bij de receptie of kassa te koop.

Bij circa 25 graden kan het buitenbad langer open gaan. Maandag en woensdag tot 19.30 uur, alleen het ondiepe bad in verband met banen zwemmen. Dinsdag, donderdag en vrijdag het wedstrijdbad en ondiepe bad tot 19.30 uur. Op zaterdag en zondag tot 18.00 uur.

Dit wordt de voorafgaande dag gepubliceerd op de website en via onze facebookpagina!

Zin in? Koop je ticket hier: Webshop. Het rooster voor recreatief zwemmen vindt je hier: Rooster Recreatief zwemmen.

Zie ook de meest gestelde vragen op deze pagina: Contact (onderaan).

Let op! Op Hemelvaartsdag en op tweede Pinksteren gelden andere openingstijden voor het vrij zwemmen, namelijk de zondagsregeling, er kan dan vrij gezwommen worden van 11:00 - 16:30 uur.

Rooster Recreatief zwemmen.jpg

Let op! I.v.m. de huidige maatregelen dien je vooraf te reserveren voor het recreatief zwemmen, dit doe je door een ticket aan te schaffen in onze webshop. Dit geldt niet voor kinderen t/m 2 jaar, zij zwemmen gratig en hoeven niet te reserveren.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

Los bad volwassenen en jeugd (tot en met 25 juli)
5,25Bestellen
Los bad volwassenen en jeugd (vanaf 26 juli)
6,30Bestellen
Los bad (kinderen tot en met 2 jaar) --> reserveren niet nodig
0,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.