Buiten

Vrijzwemmen

Leef je uit in het zwembad

Wedstrijdje watertrappelen, onderwaterhandstand of gewoon heerlijk zwemmen…Tijdens het vrij zwemmen mag iedereen zich uitleven in het zwembad. Vrij zwemmen kan altijd, ook als het slecht weer is. Gezellig, gezond én goed voor de zwemvaardigheid. Kinderen zonder zwemdiploma zijn welkom onder begeleiding van een volwassene.


Activiteiten 
In de vakanties zijn er vaak leuke activiteiten voor jong en oud. Of je nu met een groepje vrienden of vriendinnen komt, als stelletje of met het gezin, je hebt gegarandeerd een spetterend uitje. Weten wat er te doen is? Check regelmatig onze website en onze Facebook-pagina.

Zwembandjes en -luiers
Zwembandjes of zwemluier vergeten? Geen probleem, ze zijn bij de receptie of kassa te koop.

Zin in? Koop je ticket hier: Webshop.

Zie ook de meest gestelde vragen op deze pagina: Contact (onderaan).

Let op! Op Hemelvaartsdag en op Tweede Pinksteren gelden andere openingstijden voor het vrij zwemmen, namelijk de zondagsregeling, er kan dan vrij gezwommen worden van 11:00 - 16:30 uur.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

Los ticket
6,85Bestellen
Los ticket t/m 2 jaar
0,00
12-bezoekenkaart
68,50
Abonnement
72,80
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.