Nieuws

Schoonmaakmedewerker gezocht!

Vacature schoonmaakmedewerker

Zoek jij een betrouwbare werkgever waarbij je vaste uren kunt krijgen in de schoonmaak? Stop dan met zoeken!

Dit geeft jou plezier:

Werk je zorgvuldig en netjes en heb je oog voor kwaliteit? Je bent zelfstandig en hebt verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze functie echt iets voor jou! Enige ervaring is fijn, maar inzet en enthousiasme is belangrijker. Je stopt veel energie in je werk, omdat je er veel voldoening uit wilt halen. Zo zit jij in elkaar!

Dit ga je doen:

Zoek jij een betrouwbare werkgever waarbij je vaste uren kunt krijgen in de schoonmaak? Stop dan met zoeken!

Sportfondsen Borsele heeft 13,5 uur beschikbaar in de schoonmaak. Dit is voor 3 ochtenden in de week van 07:30 – 12:00 uur. Het gaat om de maandag, dinsdag en donderdag.

Als schoonmaak medewerker word je ingezet voor de dagelijkse schoonmaak van sporthal De Zwake in ‘s-Gravenpolder. Je deelt ons streven naar klanttevredenheid, gastvrijheid en service. Alles voor tevreden bezoekers! Je kunt secuur werken en zet graag een stapje extra. Je werkt graag efficiënt, zorgvuldig en netjes en je hebt oog voor detail. Mede door jouw inzet zorg je ervoor dat onze accommodatie er tiptop uitziet en onze gasten graag terugkomen.

Wil je meer dan 13,5 uur werken? Uiteraard kan dit bij ons ook! Hierin bieden we aanvullende mogelijkheden als horecamedewerker voor onze verschillende locaties.

Wat wij jou bieden:

Blijdschap! Op het gezicht van onze bezoekers en je collega’s. Sportfondsen Borsele is een leuk bedrijf om voor te werken, met een fijne sfeer en collega’s die samen met jou de schouders er onder willen zetten. Wij zijn een gedreven, mensgerichte organisatie waar geen dag hetzelfde is. Daarnaast bieden wij salaris conform de cao Zwembaden en genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen!

Klinkt dit alsof we het over jou hebben? Top! Reageer snel door een e-mail te sturen naar info.destenge@sportfondsen.nl.

Denk je dat iemand anders in jouw netwerk heel goed bij deze vacature past? Tip hem of haar gerust. Je doet er ons en die persoon waarschijnlijk veel plezier mee!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.