Bezoekadressen:

Borsele Stelleplas - Logo.jpg

Zwembad Stelleplas
Stelleplas 3
4451 RL Heinkenszand

Borsele De Zwake - Logo.jpg

Sporthal de Zwake
Egelantierstraat 8
4431 EP 's-Gravenpolder

Borsele Stenge - Logo.jpg

Sporthal de Stenge
Stengeplein 1
4451 CZ Heinkenszand

Postadres:
Sportfondsen Borsele BV
Stengeplein 1
4451 CZ Heinkenszand

Contactgegevens:
Tel: 0113-561865
E-mail: info.destenge@sportfondsen.nl

Waar kun je ons vinden?
Wanneer je van plan bent om met het openbaar vervoer richting De Stenge te komen, kijk dan goed op www.9292.nl zodat je niet voor verrassingen komt te staan!

Heb je een tip voor ons of een vraag waarmee we je kunnen helpen, dan horen we dat graag!
Vul hieronder het contactformulier in en we gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag. Je kunt ons natuurlijk ook bellen op telefoonnummer 0113-561865. We zijn telefonisch bereikbaar voor al jouw vragen.

Heb je een vraag?

Nog 500 tekens resterend

Algemeen

Hier vind je een overzicht van de reguliere openingstijden Tijden & Tarieven.

Klik hier voor een overzicht van onze tarieven.

Nee, helaas kunnen op dit moment de kluisjes die aanwezig zijn in het zwembad niet gebruikt worden. In onze sporthallen zijn geen kluisjes aanwezig. Het is dus verstandig om kostbare spullen niet onbeheerd te laten. Wij zijn niet aansprakelijk voor vermissing of diefstal.

Ja, aan de kassa is het mogelijk om zwembandjes en zwemluiers aan te schaffen. Kinderen zonder zwemdiploma mogen alleen onder begeleiding van een volwassene (18 jaar of ouder) zwemmen.

Ja, er is een groot parkeerterrein naast het zwembad waar je gratis kunt parkeren. Ook onze sporthallen beschikken beiden over een grote (gratis) parkeerplaats. Tevens zijn er 3 mindervalide parkeerplaatsen, vooraan op het parkeerterrein en zijn er 4 oplaadpunten (ook vooraan op de parkeerplaats) voor elektrische auto's. Opladen kan bij de Ecotap / Agri sneltank met het bijbehorende pasjes.

Ja, gevonden voorwerpen worden bewaard bij de receptie van het zwembad of in speciale bakken in de sporthal.

Recreatief

Er is recreatief zwemmen voor volwassenen en kinderen. Let op! Bezoekers dienen vooraf te reserveren / vooraf een ticket aan te schappen en het aantal plekken is beperkt. Reserveren kan via onze webshop.

Zie hiervoor de uitleg op de volgende pagina: Online reserveren recreatief zwemmen verplicht!, hier vind je ook een filmpje over hoe je kan aanmelden.

Zie hiervoor de uitleg op de volgende pagina: Online reserveren recreatief zwemmen verplicht!, hier vind je ook een filmpje over hoe je tickets koopt.

Banenzwemmen

Ja, banenzwemmen is mogelijk. Voor tijden en tarieven kijk je hier. Het is niet noodzakelijk om voor banen zwemmen vooraf te reserveren

Zwemles

Om je in te schrijven voor zwemles klik je hier. Dit kan vanaf 5 jaar.

Je kunt je kind telefonisch afmelden voor de zwemles. Vermeld duidelijk de naam van jouw kind.

Op 26 juni, 24 juli en 04 september is er diploma zwemmen.

De zwemlessen gaan altijd door (behalve onweer). Alleen niet op officiële feestdagen. In de zomervakantie is er een aangepast zwemles rooster (lessen naar de ochtend). Ouders van leskinderen worden daar altijd tijdig over geïnformeerd.

Kinderen zijn kwetsbaar en moeten in een veilige omgeving leren zwemmen. Niet alleen fysiek, maar ook sociaal. Om duidelijkheid te scheppen, heeft de Nationale Raad Zwemveiligheid samen met partners in de zwembranche de Gedragscode Zwembranche voor aanbieders van zwemlessen opgesteld. Is er echt iets mis of maak je je grote zorgen? Dan kun je anoniem terecht bij de meldlijn van het NOC*NSF, via telefoonnummer: 0900 202 55 90 (maandag t/m vrijdag 08.00 – 20.00 uur, gebruikelijke belkosten) of via WhatsApp: 06 53 64 69 28.

Je kunt het voor je kind makkelijker maken door veel te gaan zwemmen. Doe dan geen oefeningen, maar maak het zwemmen leuk. Ga samen van de glijbaan of doe spelletjes. Jouw aanwezigheid zorgt ervoor dat je kind zich op zijn/haar gemak gaat voelen in het water. Dat geeft zelfvertrouwen!

Een kind moet eerst ‘watervrij’ zijn alvorens het kan leren zwemmen. Voor ons is een kind watervrij als het zonder angst in speelse situaties geheel onder water durft en een aantal tellen zonder hulpmiddelen goed kan drijven op buik en rug.

In onze visie kunnen kinderen van 4 à 5 jaar alleen maar leren door te spelen. Een kind van die leeftijd kan niet een heel uur alleen maar baantjes zwemmen. Er worden wel banen gezwommen, maar wij proberen dat zoveel mogelijk met speelse vormen te combineren, waardoor een kind zwemles leuk vindt en sneller leert. Wij leren de kinderen vanaf de eerste les al zelfstandig en in groepjes te werken. Met opdrachtkaarten oefenen kinderen zelfstandig bepaalde vaardigheden die eerder al zijn aangeleerd. Hierdoor kan de zwemlesgever heel gericht met een klein groepje intensief iets oefenen.

Het aantal kinderen per lesgroep is afhankelijk van het aantal inschrijvingen in deze groep. Per 10 kinderen wordt een zwemonderwijzer ingezet. Bijvoorbeeld bij een groep van 15 kinderen worden twee zwemonderwijzers ingezet.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.