Sporthallen

De Stenge & de Zwake

Contentpagina sporthallen - extra.jpg

Het gehele jaar door worden de sportaccommodaties aan het basisonderwijs, particulieren, (sport)verenigingen en particuliere sportaanbieders uit Heinkenszand en omstreken verhuurd. Ben je ook op zoek naar een zaal voor sportieve doeleinden, neem dan contact op met ons op via onderstaand contactformulier.

Kinderfeestje in de sporthal?

Wilt je liever een feestje op het droge? In sporthal de Stenge en sporthal de Zwake hebben wij deze mogelijkheid! Apenkooien of een potje bubbelvoetval en nadien natuurlijk een lekker frietje in onze horeca! Neem eens contact op met Bubble4fun.

Bubbelvoetbal.jpg

Sportaanbieders:

Onder het kopje Sportaanbieders onder het submenu 'Over ons' vind je alle informatie over de verschillende (sport) verenigingen.

Sporthal huren?

Uiteraard kan je ook (een deel) van de sporthal huren voor een kinderfeestje, partijtje voetbal of andere activiteit. Voor zowel sporthal de Stenge als sporthal de Zwake hanteren we de volgende tarieven:

1/3 sporthal €. 25,50 per uur (incl. BTW)

2/3 sporthal €. 45,30 per uur (incl. BTW)

3/3 sporthal €. 62,70 per uur (incl. BTW)

1/3 sporthal heeft een afmeting van 15 x 27 meter, 405 m2.

Bent u van plan om vaker onze sporthal te huren (min. 10 keer) dan komt u in aanmerking voor een aantrekkelijk tarief voor 'vaste gebruikers'. Neem hiervoor contact op via onderstaande contactformulier.

Heb je een vraag?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.