Kinderfeestjes

Kinderfeestje in het zwembad

Contentpagina Kinderfeestjes - header nieuw.jpg

Dé plek voor een kinderfeestje? Het zwembad, natuurlijk! Bezorg je kind een onvergetelijke verjaardag met één van onze speciale verjaardag activiteiten. I.s.m. Bubble4fun kan er gespeeld worden in de aquabubbels of ook een activiteit op het droge gedaan worden met een potje bubbelvoetbal op het veld bij het zwembad. Neem voor meer informatie contact op met Bubble4fun.

aquabubbels.jpg


Compleet verzorgd
Welk feestje je ook kiest, we zorgen altijd voor een fantastisch uitje. Denk aan een vrolijke ontvangst, meegebrachte cadeautjes uitpakken, zwemmen met of zonder zwemlesgever en daarna…lekker eten en drinken! Ook voor ouders is een zwemfeestje ideaal. Onze geheel verzorgde feestjes nemen je werk uit handen.

Kinderfeestje in de sporthal?

Wilt je liever een feestje op het droge? In sporthal de Stenge en sporthal de Zwake hebben wij deze mogelijkheid! Apenkooien of een potje bubbelvoetval en nadien natuurlijk een lekker frietje in onze horeca! Neem eens contact op met Bubble4fun.

Bubbelvoetbal.jpg

Heb je vragen met betrekking tot het organiseren van een kinderfeestje bij ons? Neem gerust contact op via telefoon of via mail.

Heb je een vraag?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.