Nieuws

De zwemlessen starten weer!

Afbeelding inschrijven zwemles 2023.PNG

Zwemlessen seizoen 2023

Vanaf maandag 01 mei a.s. starten onze zwemlessen weer voor kinderen vanaf 05 jaar. Wij geven les volgen de officiële richtlijnen van de NRZ.

Onze lessen duren 30 minuten en gaan (bijna) altijd door. Zo leert uw kind onder allerlei weersomstandigheden zwemmen op een correcte manier.

De lessen voor het A diploma zijn van maandag t/m donderdag en op zaterdag. Voor het A diploma kunnen de kinderen twee of drie keer per week een les volgen. De lessen voor het B en C diploma zijn op maandag, woensdag en zaterdag. Voor het B of C diploma volgen de kinderen twee keer per week les. Ook in de zomervakantie gaan de lessen door.

Er zijn nog (beperkte) plaatsen beschikbaar, wacht dus niet langer met inschrijven. Inschrijven kan via telefoon of mail.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.