Gezonde sportlocaties Sportfondsen Borsele!

Nieuws

Gezonde sportlocaties Sportfondsen Borsele!

Afbeelding JOGG.jpg

In het kader van de landelijke samenwerking tussen Sportfondsen en JOGG-Teamfit hebben wij mooie stappen gezet aan de hand van de Richtlijn Eetomgevingen van het Voedingscentrum.

Wij zorgen ervoor dat de gezondere keuze de gemakkelijke keuze wordt in onze sportkantines. Vrijdag 15 december 2023 hebben wij de Topprestatiebadge Gezonde Sportlocatie van JOGG-Teamfit mogen ontvangen voor onze locatie Vergader- en Congrescentrum de Stenge, tevens ook sporthal.

Wij vinden het belangrijk dat onze bezoekers kunnen kiezen voor de gezondere optie. Dit betekent:

  • Dat wij een rookvrij terrein hebben. Roken en vapen rondom de ingang is niet toegestaan. Alles met als doel dat kinderen en jongeren niet in aanraking komen met roken en niet gestimuleerd worden om te starten met roken. Roken en sporten gaat niet samen!
  • Wij bij het presenteren van voeding en het aanbod van lunches en buffetten de gezonde keuse prominent aanwezig laten zijn.
  • Wij de alcoholvrije keuze prominent in het zicht aanbieden, zodat dit de makkelijke keuze is!
  • Uiteraard hanteren wij de wet- en regelgeving alcohol.

Neem vooral eens een kijkje op de website van JOGG-Teamfit en laat je inspireren om de fysieke en sociale leefomgeving van kinderen en jongeren gezonder te maken!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.