Nieuws

Horecamedewerker gezocht!

Vacature horecamedewerker

Sportfondsen Borsele heeft 20 uur beschikbaar in de horeca!

Dit geeft jou plezier:

Onze gasten komen om plezier te hebben. Jij helpt ze om nog meer uit die fijne dag te halen door het verzorgen van eten en drinken. Daardoor lopen zij straks met een nog iets bredere glimlach naar buiten, omdat jij ze geholpen hebt. Je stopt veel energie in je werk, omdat je er veel voldoening uit wilt halen. Zo zit jij in elkaar!

Dit ga je doen:

Sportfondsen Borsele heeft 20 uur beschikbaar in de horeca.

Je werktijden zijn flexibel en worden in onderling overleg geregeld. Werken op avonden of in het weekend is voor jou geen probleem. Je zult worden ingezet op verschillende locaties van Sportfondsen Borsele. Denk hierbij aan De Stenge in Heinkenszand, De Jeugdhoeve in ’s-Heerenhoek of bijvoorbeeld De Zwake in ’s-Gravenpolder.

Je bent enthousiast, opgeruimd en flexibel en doet graag meerdere dingen tegelijk, want afwisseling maakt je werk leuk. Naast je werkzaamheden in de horeca ben je ook een aanspreekpunt voor de bezoekers in onze accommodatie. Bezit je al enige ervaring dan is dat mooi meegenomen, maar het is geen vereiste.

Wat wij jou bieden:

Blijdschap! Op het gezicht van onze bezoekers en je collega’s. Sportfondsen Borsele is een leuk bedrijf om voor te werken, met een fijne sfeer en collega’s die samen met jou de schouders er onder willen zetten. Wij zijn een gedreven, mensgerichte organisatie waar geen dag hetzelfde is. Daarnaast bieden wij salaris conform de cao Zwembaden en genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen!

Klinkt dit alsof we het over jou hebben? Top! Reageer snel door een e-mail te sturen naar info.destenge@sportfondsen.nl.

Denk je dat iemand anders in jouw netwerk heel goed bij deze vacature past? Tip hem of haar gerust. Je doet er ons en die persoon waarschijnlijk veel plezier mee!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.