Jip’s WaterWereld

Voor kinderen tot acht jaar. In Jip’s WaterWereld® speelt het cartoonnijlpaardje Jip in op de beleving van het kind en ouders. Het is ook een formule waarbij alle activiteiten thematisch zijn verbonden: al voor de geboorte begint het met Jip’s Zwangerschapszwemmen, gevolgd door Jip’s Babyzwemmen, Jip’s Waterwennen voor Kleuters en Leren zwemmen met Jip. Er zijn speciale Jip kinderfeestarrangementen, Jip themaweken en Jip Hippomeals®.

Jip’s WaterWereld is de kinderformule voor kinderen tot 8 jaar. Deze formule verbindt de verschillende zwemactiviteiten voor jonge kinderen en hun ouders. Jip’s WaterWereld is herkenbaar aan het nijlpaardje Jip. Jip speelt in op de beleving van het kind: zwemmen is leuk en water is het leukste speelgoed dat er is! 

De producten van Jip’s WaterWereld op een rijtje:

  • Jip’s Zwangerschapszwemmen
  • Jip’s Baby- en peuterzwemmen
  • Jip’s Waterwennen voor kleuters
  • Jip's Zwem-ABC
  • Jip Kinderfeestjes (bijvoorbeeld Jip en het Piratenschip en Jip en de Zeemeermin)

(Niet alle activiteiten worden aangeboden in zwembad Stelleplas)

Laat uw kinderen opgroeien met Jip! 
U kunt Jip zichtbaar en herkenbaar maken voor kinderen. Zo is er de informatiebrochure en Jip’s eigen website. Voor de echte fans zijn er zelfs Jip-knuffels, Jip-handdoeken, Jip-boeken, Jip-strandballen en Jip-zwemvleugels verkrijgbaar. 

Jip’s WaterWereld is beschikbaar voor alle zwembaden in Nederland, dus ook voor niet-Sportfondsenbaden. Kijk voor meer informatie op www.jipswaterwereld.nl.

Nijlpaard Jip.jpg

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.